Dagbesteding bij Shareaty Rotterdam
Heb je een indicatie voor arbeidsmatige dagbesteding van de gemeente Rotterdam? En vind je het leuk om mee te helpen aan de bereiding van maaltijden, het sorteren, ophalen en/of brengen van voedsel?

Ik wil meehelpen

Wat doet Shareaty?
Van bedrijven ontvangen we voedseldonaties die we in ons distributiecentrum sorteren en verdelen over sociale restaurants. De arbeidsmatige dagbesteding valt onder het zorgtraject van 50|50 Food, de keuken van het Leger des Heils, waarmee we samenwerken.

Dagbesteding Rotterdam Shareaty

Indicatie voor dagbesteding
Om te kunnen werken in ons distributiecentrum, heb je toestemming nodig van een uitkeringsinstantie. Vraag een indicatie aan, mocht je deze nog niet hebben. Hier vind je achtergrondinformatie over het verkrijgen van een arbeidsmatige dagbesteding in Rotterdam.

Wat ga je doen?
Bij 50|50 Food en ons distributiecentrum Shareaty kun je aan de slag als chauffeur / bijrijder of werken in het magazijn en spoelkeuken. Ook kun je meehelpen met het bereiden van maaltijden.

Dagbesteding Rotterdam Shareaty

Structuur en nieuwe energie
Met de werkzaamheden bieden we structuur en zorgen we voor nieuwe energie om de dagelijkse problemen beter aan te pakken. Uiteindelijk is het doel dat je weer kunt terugkeren op de arbeidsmarkt.

Tijdelijke dagbesteding
Arbeidsmatige dagbesteding is in de regel tijdelijk van aard. We helpen je met het zorgtraject op weg om zelfredzaam te zijn, zodat je binnen redelijke termijn geschikt werk kan vinden op de reguliere arbeidsmarkt.

Wil je graag bij Shareaty werken? Neem dan contact op met je begeleider. Voor meer informatie over dagbesteding bij Shareaty Rotterdam kun je contact opnemen met ons.

Ik wil bij Shareaty werken

Maribel vertelt over haar werk als chauffeur

“Heel leuk werken en het is ook heel dankbaar werk”

Maribel

Deelnemer, 50|50 Food