Steun ons en doneer!

Het aantal mensen dat in armoede leeft in Rotterdam en andere grote steden in Nederland neemt snel toe. Sociale keukens, zoals wijkcentra, daklozenopvang, crisiscateraars en - sinds kort ook - basisscholen die voor lunches zorgen, lopen tegen tal van logistieke problemen aan.

Shareaty ontzorgt hen door voedseloverschotten op te halen en te leveren aan sociale voedselinitiatieven in Rotterdam en omstreken. De komende jaren willen we in Rotterdam en andere grote steden toewerken naar een voedselhub, zodat we onze opslag- en koelcapaciteit kunnen vergroten en meer voedsel kunnen redden. 

Ons doel: jaarlijks 1 miljoen maaltijden realiseren en 1,5 miljoen kilo CO2 reduceren.

Elke bijdrage is welkom, klein of groot. 

 

Bedrag

Steun ons en doneer

Het aantal mensen dat in armoede leeft in Rotterdam en andere grote steden in Nederland neemt snel toe. Sociale keukens, zoals wijkcentra, daklozenopvang, crisiscateraars en – sinds kort ook – basisscholen die voor lunches zorgen, lopen tegen tal van logistieke problemen aan.

Shareaty ontzorgt hen door voedseloverschotten en reststromen op te halen en te leveren aan diverse sociale voedselinitiatieven in Rotterdam en omstreken. Sinds onze oprichting is 425.000 kilo voedsel gered (gelijk aan 1.125.000 kilo CO2-reductie), waarmee ruim 675.000 maaltijden zijn klaargemaakt.

De komende jaren willen we in Rotterdam en andere grote steden toewerken naar een voedselhub, zodat we onze opslag- en koelcapaciteit kunnen vergroten en meer voedsel kunnen redden. 

Ons doel: jaarlijks 1 miljoen maaltijden realiseren en 1,5 miljoen kilo CO2 reduceren in 2027.

Elke bijdrage is welkom, klein of groot.