2 mei 2022

Zo gaan deze mango’s langer mee

Soms krijgen we een verzoek om overrijp fruit op te halen. Zo ook deze 600 kilo mango's die we snel verwerkt hebben om de levensduur te verlengen.
27 april 2022

Word jij onze logistieke coördinator?

Ben jij onze logistieke coördinator die voedsel redt in onze Food Waste Hub en zorgt dat iedereen een gezonde maaltijd kan krijgen?
28 maart 2022

Groente en fruit voor Safari Fit festival

Tijdens het Safari Fit Festival de Gezonde Toer kunnen bewoners van Rotterdam Noord op een leuke en laagdrempelige manier onderzoeken hoe gezond ze zijn: mentaal en fysiek.
22 maart 2022

100 kilo biologische peren gedoneerd

Honderd kilo peren ontvingen we van onze donateur Oxxafood. Al eerder doneerde ze fruit aan Shareaty. Zo werken we samen aan een circulaire en sociale voedselketen.
12 maart 2022

Rotterdamse vrouwen tegen armoede

Rotterdamse vrouwen kwamen vandaag samen in de Pauluskerk. Veel vrouwen die zelf met armoede te maken hebben (gehad) door werk of persoonlijk waren hierop afgekomen. Shareaty was erbij.
11 maart 2022

Eerste levering Stichting Pluspunt Rotterdam

Deze week hebben we voor het eerst voedsel geleverd aan Stichting Pluspunt Rotterdam. Hier worden heerlijke maaltijden gekookt, voor wijkbewoners met een kleine beurs. Fijn dat we hieraan kunnen bijdragen!